Årets farge

For aller første gang er det blitt valgt ut TO farger som årets farge, disse er Rose Quartz og Serenity.

Årets farge 2016: Rose Quartz Årets farge 2016: Serenity

Når Pantone Color Institute velger ut årets farge, legger de stor vekt på det følelsesmessige aspektet av en farge og at dette skal speile samfunnet. Siden dagens samfunn inneholder mye stress er det mange som søker seg mot et roligere indre og velvære. Det var derfor valget falt på Rose Quartz, med sin varme og forsiktige rosatone som formidler medfølelse, og Serenity som gir en beroligende effekt. Sammen reflekterer disse fargene velvære og fred.
Mange vil nok assosiere disse fargene med babyfarger til gutt og jente, men visste du at frem til ca. 1920 så var rosa den typiske guttefargen og blå den typiske jentefargen? Ifølge Earnshaw’s Infants Department fra 1918, ble rosa sett på som en bestemt og sterk farge som vistnok passet bedre for gutter, mens blå ble sett på som en delikat og lekker farge som passet jenter.

For å feire årets hovedfarger vil jeg gi 16 % avslag på smykkene i butikken med disse fargene; armbåndet A Rose By Any Other Name og øredobbene Blowin’ In The Wind, fra 16.januar til 16.februar 2016 🙂 Bruk rabattkoden: årets farge. Om du registrerer eposten din i samme slengen, får du tilsammen 56 % avslag!! DET er hva jeg kaller en god start på året :0)

Hva synes du om årets farge(r)?

Follow me:
Follow me on Instagram
Follow me on Facebook
Share Some Love:

Legg igjen en kommentar