Godt NYTT år

2016_HAC design
Vi runder snart to uker inn i 2016 alt, men året er fremdeles rykende ferskt. Selv om hvert eneste sekund er et nytt øyeblikk, liker jeg følelsen som januar gir av et nytt og ubrukt år. En epoke av livet er over, en ny skal starte. Jeg pleier å sette av litt tid i begynnelsen av januar til å reflektere litt rundt året som er tilbakelagt; Hva gjorde året bra? Hvilke utfordringer hadde jeg og hva lærte jeg av de? Hva vil jeg ha mer av? Hva vil jeg ha mindre av? Og sist, men ikke minst: Hva kan jeg gjøre for å få året som kommer enda bedre enn året som var?

Noe jeg begynte med ifjor var og også sette opp mål. Ikke bare nyttårsforsetter som blir glemt samme måned, men konkrete, skriftlige mål med tilhørende handlinger for å få meg dit. Ett av de viktigste målene jeg hadde satt meg for 2015 var å få opp nettbutikk til HAC design, og jeg rakk det akkurat innafor! 🙂 Det var flere mål jeg ikke nådde, men som jeg var forberedt på at jeg mest sannsynlig ikke kom til å nå. Så hvorfor satte jeg opp dem som virket urealistiske? Fordi ved å se de ambisiøse målene ved siden av de mer realistiske, ble de mer virkelige. Istedenfor å tenke på dem og le mens jeg sa  -jah det hadde vært noe! Så sa jeg  -ja, det hadde vært noe, hva kan jeg gjøre for å komme dit? Så selv om jeg ikke kom fram iår, så er jeg lengre på vei enn om jeg ikke hadde startet å gå. Så mange av målene blir med meg videre i år og noen sikkert også i årene som kommer. Ett av målene som blir med videre er: Å ha fokus. Jeg er en veldig flytende person, så når jeg skal gjøre noe ender jeg ofte med å gjøre fire-fem helt andre ting. Blir ikke effektiv av det, vøtt :0)

Jeg har mange nye smykkeserier som surrer rundt i hodet, så nå skal jeg sette meg ned og lage en plan jeg skal ha som fokus i året som kommer. Så gjenstår og se om jeg kommer til å huske å følge den 😉

Hva var de tre beste tingene som skjedde deg i 2015? Har du noen mål for 2016? Del gjerne i kommentarfeltet nedenfor 🙂

 

Follow me:
Follow me on Instagram
Follow me on Facebook
Share Some Love:

Legg igjen en kommentar