Har blitt intervjuet av Avisa Valdres

Igår hadde jeg en helside i Avisa Valdres. Glad for litt PR 😉

Les intervjuet under bildet!

Intervju i Avisa Valdres_HAC design

Angelica har startet nettbutikken «HAC design», der hun selger egendesigna fotosmykker.
 
RYFOSS: Angelica Corneliussen har alltid elsket å lage ting. En løs plan, og tingene har blitt til undervegs. Etter bachelor i produktdesign, utdannet hun seg til fotograf. I smykkeserien «Shine» har hun brukt hele sin utdanning.
 
Forevige bilder
 
– Mange har bilder på telefonen sin, som bare blir liggende der. Jeg har lenge tenkt på hvordan man kan forevige foto på andre måter enn bare å henge dem på veggen. Sakte, men sikkert tok smykkeserien form, forteller Angelica, som kommer fra Larvik. Hun og samboeren, Ben Ormstad, flyttet fra Oslo til Ryfoss for 2,5 år siden. De søkte fred og ro for å jobbe med sine kreative prosjekter, og samboerparet er hverandres viktigste støttespillere. Kaninen, som har tilgang til mesteparten av stuegolvet, har lagt seg godt til rette under møbelet. – Det er fint å ha dyr. De er så tillitsfulle og gir masse kos og hygge.
 
Når Angelica jobber kreativt har hun ofte fire-fem prosjekter gående samtidig. – Det ene tar liksom det andre, og det blir mye testing fram og tilbake. Jeg ville at bildene skulle komme klart fram. Det har vært en prosess å få til. Nå jobber jeg med flytende plast. Inni denne støper jeg bilde, og så må det hele herde et par dager. Jeg har prøvd ut ulike typer design, før jeg lander på noe jeg synes ble bra. Disse er jeg godt fornøyd med, designeren viser fram et par øredobber i avlang form – med et vakkert foto av greiner. Hun har flere smykkeserier som hun arbeider med for tiden, en i blank metall, en i kombinasjonen støp,- og metall, og en i smeltet glass.
 
Før jul startet Angelica opp sin egen nettbutikk og både salget og tilbakemeldingene har vært over all forventning.
 
Inspirert av naturen
 
-Formene i naturen inspirerer meg som fotograf. Jeg gjør om bildene og jobber mye med dem i Photoshop. Har folk et favorittbilde som de ønsker å få laget et smykke av, enten ring, armbånd, øredobber eller kjede, så er det bare å ta kontakt. Jeg setter av tre uker på en spesialbestilling, sier Angelica Corneliussen.
 
Spesialbestillinger
 
Smykkene hennes er spesielle og personlige. De er flotte som gave til morsdag, konfirmasjon, bursdager og annet.
 
Skal designeren sjøl beskrive sine smykker, vil hun bruke ord som kule og orginale. -Du er garantert at ingen kommer med akkurat dette smykket på en fest.
 
– Det er litt skummelt å blottlegge seg og vise fram produktene. Men jeg har fått veldig positive tilbakemeldinger. Det gir en god følelse og inspirasjon til å gå videre. Drømmen er å kunne følge min egen vei og jobbe med dette på heltid, sier Angelica Corneliussen.

 

Follow me:
Follow me on Instagram
Follow me on Facebook
Share Some Love:

Legg igjen en kommentar