Om HAC design

Hola señorita (eller señor!) 😀

You just made my day ved å titte innom her, så håper jeg kan bidra til å gjøre din litt bedre også 🙂
Gi deg litt smykkelykke, rett og slett. For når vi føler oss fine, stråler vi litt ekstra. Både utenpå og inni.

Angelica_HAC design

Jeg (Angelica Corneliussen), er utdanna produktdesigner og fotograf. At jeg skulle begynne å lage smykker var faktisk aldri noe jeg planla. Men er det ikke sånn da, at de beste tinga er de som ikke var planlagt, men som man i ettertid er skikkelig glad for skjedde?

Alt begynte en ettermiddag jeg hadde psyka meg opp til å ta en opprydning i alle bildene på data’n (du vet, lage oversiktlige mapper og sånn). Da ble jeg klar over hvor mange fine bilder som bare ligger der bortgjemt, like gjemt som de er glemt! Noen som kjenner seg igjen..?! Og selv om noen bilder har fått plass bak glass i ramme, er det begrensa hvor mange spikere jeg vil utsette veggene for (om du leier, som jeg, skal det jo helst være null hull).

Etter denne lille episoden begynte en inspirasjonsgnist å kile i magen. Hvordan vise bilder på andre måter? Kan jeg lage et produkt basert på bilder? Så jeg begynte å teste, både materialer og teknikker, i laaaang tid. Noen ganger gikk det skeis, andre ganger kom jeg litt nærmere resultatet jeg ville ha. En dag sto jeg med en støpt bit i handa, kjente adrenalinet pumpe og tenkte «endelig»! Så jeg lagde en til, og enda en, -og endte opp med å lage en smykkekolleksjon. Resultatet ble vakre, glasslignende smykker med innstøpte fotografier. Smykkeserien Shine finner du her.

Snowflake Mandala from HAC design as seen in Color
Øredobbene Snowflake Mandala blei plukka ut til å være med i boka Color (utgitt i USA), som nå er i salg på Amazon. Pretty cool, eh? 😀

Jeg er sikker på du også har mange fine bilder som fortjener oppmerksomhet. Derfor ønsker jeg å gi deg muligheten også til å få bildene dine omgjort til smykker, så de kan bli vist fram på en orginal måte. Om dette er noe du kunne tenke deg å teste ut, er det mer info om det her.

Jeg har også flere spennende smykkeserier på lur! Så om du har lyst til få beskjed når jeg lanserer de, husk å registrer deg her  (da får du i tillegg tilgang på hemmelige salg++).

La utsiden reflektere hvor unik du er på innsiden!

YOUnique_HAC design

 

Om du har spørsmål, ønsker eller hva som helst, send meg en melding her!

Uansett, glad for at du er her 🙂

– Angelica
www.hacdesign.com

Følg meg gjerne her:

Follow me on Instagram
Follow me on Facebook

Comments are closed.